Company Basket Liga

Poštovani,

 

ovim putem koristimo priliku da Vam u organizaciji našeg Udruženja koje se bavi popularizacijom sporta i rekreacije, ponudimo učešće u COMPANY BASKET LIGI Beograda, takmičenju rekreativaca i poslovnih ljudi u basketu, na nivou grada Beograda.

 

Planirano je da se takmičenje odvija u 2 faze, u prvoj fazi, ligaški deo takmičenja ekipe će odigrati, po jednokružnom bod sistemu po najmanje 12 utakmica, a u drugoj fazi takmičenja, tzv. play-offu i razigravanju za plasman, zavisno od plasmana ekipa u ligaškom delu takmičenja, još najmanje tri utakmice, što ukupno čini najmanje 15, odnosno 16 utakmica.

 

Zavisno od broja prijavljenih ekipa, organizator zadržava pravo da izvrši promenu sistema takmičenja, naravno uz saglasnost većine ekipa, uz obavezu da obezbedi odigravanje najmanje 15 utakmica. 

 

Utakmice se igraju na jednoj polovini terena (dok se na drugoj polovini zagrevaju ekipe koje igraju sledeću utakmicu) u skladu sa Pravilima igre FIBA, uz izvesne izmene prilagođene rekreativcima (igra se na dve dobijene utakmice do postignutih 21 poena koje se igraju 8 minuta „čisto“, sa zaustavljanjem u prekidima igre, napad ekipe traje 14 sekundi, utakmicu igraju 3+2 igrača), Propozicijama takmičenja i Disciplinskog pravilnika Company basket lige, koje će ekipe učesnice nakon eventualnih primedbi i sugestija usvojiti na sastanku pre početka lige.

 

Udruženje građana za promociju i razvoj sporta i rekreacije “Kasper“, već trinaest godina je uspešan organizator Biznis i Rekreativ lige, kao i Company lige, a ove godine po prvi put organizuje Company basket ligu Beograda u kojoj mogu igrati isključivo igrači koji su u trenutku prijavljivanja za učešće u takmičenju zaposleni u kompaniji (na određeno ili neodređeno vreme), učesniku lige.

U tom smislu, ekipe učesnice su obavezne da pre početka takmičenja dostave spisak prijavljenih igrača overen od strane kompanije kojim će potvrditi da su prijavljeni igrači njihovi zaposleni po navedenom osnovu.

 

Konkretnije informacije o samoj Company basket ligi, kao i o takmičenju uopšte možete dobiti na oficijelnom sajtu lige www.biznisliga.info., u sekciji Company basket liga, na mejl lige biznis.komesar@gmail.com ili na mob. telefon broj 0644162000.

 

Da bi ekipa Vaše firme učestvovala u pomenutom takmičenju neophodno je da pre početka istog, na ime troškova organizacije i zakupa termina u sportskim halama izvršite uplatu od 1100,00 evra (u dinarskoj protivvrednosti, po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate). Nakon Vaše zvanične potvrde o učešću u takmičenju dostavićemo Vam profakturu za uplatu navedenog iznosa.

 

U nadi da ćete prihvatiti našu ponudu, da ćemo se družiti i takmičiti, unapred zahvaljujemo.

 

Beograd,14.10.2022. godine.